

Friday May 3rd - Practice Schedule

2:30pm Pit gate open (Corp Yard Rd)/No engines till 3:30 pm

Trailers and haulers only in the pits. Personal vehicles must use designated pit park lot.

3pm Registration Open

3:15pm All America City Blvd pit gate open (school side)

4pm – 6pm Open practice / any order

All divisions 120 min

6:30pm - 7:30pm Open practice/ any order

All divisions 60 min

7:30pm <u>Track Closed</u>

8:30pm All teams must exit pits, gates closed.

Laps and Time subject to change due to car counts or time restraints with City and County



Saturday May 4 - Race Day Schedule

<u>10:30am</u>	Front Pit Gate / Registration Open
12:30-3:00pm	Practice in this order; (2 rounds)
12:30pm	Legends (10 min)
12:40pm	JR LM (10 min)
12:50pm	F4 (10 min)
1:00pm	Super Stocks (10 min)
1:10pm	Pro LM (10 min)
1:20pm	Modifieds (10 min)
1:30pm	Super Series (10 min)
1:40pm	Legends (10 min)
1:50pm	JR LM (10 min)
2:00pm	F4 (10 min)
2:10pm	Super Stocks (10 min)
2:20pm	Pro LM (10 min)
2:30pm	Modifieds (10 min)
2:40pm	Super Series (10 min)
<u>2:50 pm</u>	Qualifying tech (line up reverse order of practice time, Fast goes last!)
	Legends, JR, F4, Super Stocks, Pro LM, Mods, Super Series
3:00 pm	Super Series tires released
<u>4:00 pm</u>	Grandstand Gates Open
3:15-4:30pm	Qualifying (2 car at a time, in this order) Legends, Jr LM, F4, Super Stock,

ar at a time, in this order) Legends, Jr LM, F4, Super Stock,

Pro LM, Mods

4:30pm Super Series qualifying (high line)

Heat races – 2 heats-6 laps each: F4, Super Stock, Modified, Super Series dash 5:00-5:30pm Legends B Mains (15L IF necessary). or 2 heats 6 Laps each IF no B-Mains 5:30-6:00 pm

Main event scale, tech & staging begins – cars must report to scales 30 min 5:00 pm before their main event. JR LM, F4, Super Stocks, Pro LM, Mods, Legends, Super Series

<u>6:00 pm</u>	Opening Ceremonies and Veterans Honored			
Followed by:	JR LM	25 Laps	20 min	
6:35pm	F4s	30 Laps	25 min	
7:00pm	Super Stocks	30 Laps	25 min	
7:25pm	Pro Late Models	40 Laps	30 min	
7:55pm	Modifieds	30 Laps	25 min	
8:20pm	INEX Legends	30 Laps	25 min	
8:45pm	Super Series	100 Laps	50 min	
NOTE: all divisions rolling lineups except for Super Series (time permitting)				

9:35pm NAPA Auto Parts Trailer Bash (15 Laps)

9:50pm-10pm **Show complete + Fireworks**